Dopravíte mi koberec nebo podlahu až domů?

Každý zákazník, který si u nás vybere konkrétní podlahovou krytinu pro jeho interiér, si může zvolit, zda si podlahu či koberec domů odveze vlastním způsobem nebo využije našich dopravních služeb.

V rámci našich služeb zajišťujeme dopravu vaší nové podlahy nebo koberce až k vám domů, která je součástí námi poskytovaného servisu. V případě využití našich služeb vám zajistíme odvoz jakékoliv podlahové krytinyDopravu mohou využít jak běžní klienti, tak i maloobchodní a velkoobchodní partneři. Dopravní služby jsou součástí námi poskytovaného servisu, akorát u maloobchodních partnerů realizujeme dopravu zboží individuálně.

Naše služby však využít nemusíte a podlahovou krytinu si můžete odvézt i vlastním způsobem. Pokud se rozhodnete pro vlastní dopravu, spolehněte se na pomoc našich zaměstnanců s nakládáním.

Zajištění odvozu na našich pobočkách

Odvoz vaší podlahové krytiny se netýká pouze e-shopu eAMADEO, ale také všech našich prodejen. Pokud si tedy radši vybíráte podlahu či koberec osobně, navštivte jednu z našich prodejen v Domažlicích, Rokycanech, Mělníku a dalších městech, a po výběru si v konkrétní pobočce domluvte i dopravu podlahové krytiny.

Byla pro Vás tato informace užitečná?

Časté otázky a odpovědi (FAQs)

Pomozte vylepšit tuto stránku nebo celý web. Váš názor nás zajímá. Děkujeme.

Vyplňte, chcete-li přímou odpověď na svůj dotaz.